Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat  a Po-Fém Bt. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja (amennyiben a Felhasználó igényli). Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, például a GLS futárcég, Magyar Posta., aki a Po-Fém Bt.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. 
 
Aki Webáruházunkban vásáról,  adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért. 

Webáruházunk a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. Az adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag Ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Az azonosításra alkalmas személyes és egyéb adatok törlését a regisztrált személy az kerticsap@pofem.hu címen írásban kérheti.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Po-Fém Bt. birtokolja az oldalunkon található információkat. A kerticsap.pofem.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk felhasználása, megváltoztatás utáni esetleges ismételt megjelenítése. Az anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2016.03.10. napjától érvényes.