+36-30-890-19-10 megrendeles@pofem.hu
Termékkategóriák
Információk
Elérhetőségeink
Cégnév: Po-Fém Bt. Telefonszámunk: +36-30-890-19-10 E-mail: megrendeles@pofem.hu

Adatvédelem

Kerti Csap Webáruház
Adatvédelmi Tájékoztató

Az Ön által megadott adatokat  a Po-Fém Bt. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja (amennyiben a Felhasználó igényli). Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, például a GLS futárcég,., aki azPo-Fém Bt.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. 
 
Aki Webáruházunkban vásáról,  adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért. 

Webáruházunk a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. Az adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag Ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség-vállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

Az azonosításra alkalmas személyes és egyéb adatok törlését a regisztrált személy az kerticsap@pofem.hu címen írásban kérheti.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Po-Fém Bt. birtokolja az oldalunkon található információkat. A kerticsap.pofem.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk felhasználása, megváltoztatás utáni esetleges ismételt megjelenítése. Az anyagokkal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2016.03.10. napjától érvényes.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz